Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Brunch het Gooi

Details over dit uitje
Crazy Brunch het Gooi

Met Crazy Brunch in Het Gooi gaat u met Huisbrand Events op drie verschillende locaties lekker eten en tussendoor ook nog leuke hilarische Crazy 88 opdrachten uitvoeren. Onze Crazy Brunch staat garant voor een uitstekende culinaire avontuurlijke ontdekkingsreis.

U wordt door één van onze begeleiders ontvangen in het kloppend hart van de stad en uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams.

Vervolgens zult u met behulp van een videocamera uw opdrachten moeten registeren zodat u kunt bewijzen dat u zich er niet met een ‘Jantje van Leiden’ heeft afgemaakt. Wat dacht u van: knuffel een politieagent of help een oudere heer of dame met oversteken. Dit is uiteraard pas een voorproefje, dus maak uw borst maar vast nat.

Tijdens dit leuke event gaat u genieten van diverse gangen in verschillende restaurants. Het decor van de Crazy Brunch verandert voortdurend en tijdens het dessert in het laatste etablissement zal uitgezocht worden wie met onze fantastische hoofdprijs naar huis gaat! Achteraf krijgt u van ons de video’s digitaal toegestuurd, zodat u nog even kan nagenieten van de rare fratsen die u heeft moeten uithalen….

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht

14.00 – 15.00 Crazy game deel 1

15.00 – 16.00 Hoofdgerecht

16.00 – 17.00 Crazy game deel 2

17.00 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding

– Filmcamera tijdens het spel

– Alle filmpjes digitaal na afloop

– Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze

– Prijsuitreiking

– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 52,50 p.p. excl. BTW

15 – 29 personen € 50,50 p.p. excl. BTW

30 – > personen € 47,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan