Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Haarlem

Details over dit uitje
Fietstocht Haarlem

De Fietstocht Haarlem van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Haarlem heeft een schitterend historisch centrum met tal van monumenten! Uitermate geschikt om met familie of vrienden al fietsend te bekijken. Onder leiding van onze professionele gids ziet u alle mooie gebouwen zoals de Waag, de Vleeshal, de St. Bavo en het prachtige stadhuis. Natuurlijk hoort u van onze gids alle historische details over deze rijksmonumenten. U komt langs het prachtige Spaarne waar Godfried Bomans en tal van andere beroemde Haarlemmers hun voetstappen hebben gezet.

We kunnen tussendoor indien u dit wenst even uitrusten bij een gezellig café om vervolgens de fietstour weer te vervolgen. Er is van alles te beleven!

Wilt u uw fietsrondleiding afsluiten met een heerlijk diner of vooraf even stevig lunchen? Vraag het aan de professionele medewerkers van Huisbrand Events! Wij regelen het unieke dagje Haarlem voor uw vrienden en familie. Veel Plezier!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan