Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Game

Details over dit uitje
Empire City Game

Wilt u eens iets speciaals beleven in een stad in Nederland of België. Met de Empire City Game van Huisbrand Events maakt u van uw groepsuitje of bedrijfsevenement iets speciaals. Doe mee met deze spectaculaire en virtuele GPS game, waar u het in teams tegen elkaar moet opnemen.

U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het Crime City Game. Maak uw borst maar nat!

U bent de overijverige manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

U en uw teamleden krijgen meerdere GPS tablets en portofoons mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Tijdens het spelprogramma heeft u ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Ook uw kennis over de stad wordt getest. Weet u bijvoorbeeld in welke eeuw de Grote Kerk is gebouwd? We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig café.

Inclusief:

– Professionele begeleiding
– 1 drankje en
– GPS Tablets
– Leuke prijs voor het beste team
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 – 19 personen:  € 29,50 p.p. excl. BTW

20 – 29 personen: € 26,50 p.p. excl. BTW

30  ->    personen:  € 24,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan