Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Lunch

Details over dit uitje
Wie is de Rat Lunch

Wees zelf die gewiekste bankier! Heeft u altijd al eens zelf veel geld willen verdienen? Tijdens de Wie is de Rat Lunch van Huisbrand Events in Nederland of België komt u zowel culinair als financieel aan uw trekken. Door middel van puzzels, bijzondere vraag- en antwoord 1-tweetjes moet u de winstpositie van uw eigen bank veilig stellen. De Rat is iemand die uw plannetje dwarsboomt, die juist probeert zoveel mogelijk centjes naar z’n eigen bankrekening te sluizen.

Tussen elke spelronde door serveren wij u weer een nieuwe gerecht van een culinaire lunch van topkwaliteit, zodat u ook nog eens kan pauzeren. Daarna gaat we verder met de Verhalenronde, Blufronde en Rouletteronde. Na elke ronde kunt u ook geld verdienen met het identificeren van de Rat, maar deze laat zich tijdens dit ‘Wie is de Rat spelevenement’ zoals gewoonlijk niet zo makkelijk pakken!

Gaat het om geld verdienen of om de Rat identificeren? Beide! U wint gegarandeerd als u de rare streken van deze geniepige gluiperd in de gaten houdt! Veel plezier!

Inclusief:

– Quizmaster
– Uitgebreid Lunch
– Gezellig decor
– Locatie naar keuze
– Prijs voor het beste team en de beste rat
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
30 –  >  personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Bezorgkosten:

De bezorgkosten naar uw locatie zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan