Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Huisbrand Events Feestavond

Details over dit uitje
De Huisbrand Events Feestavond

Feestelijk bedrijfsuitje of groepsuitje organiseren? Met de Huisbrand Events Feestavond zet u in één keer uw bedrijfsevent van A tot Z in de steigers. Wij gaan er prat op dat we altijd de beste locaties vinden voor net dat ene bedrijfsfeestje dat u wenst. Al circa 10 jaar organiseren wij feesten voor grote en kleinere groepen, in Nederland en België.

Onze horeca-expertise en ervaring in het plannen van evenementen en feesten in diverse grote steden in Nederland en België, helpen u zeker bij een snelle en professionele realisatie van uw eigen bedrijfsfeest.

We hebben een erg leuke locatie voor u in het centrum van de door u gekozen stad. Hier kunt u werkelijk ieder feest tot een groot succes maken.

Er wordt altijd gestart met een heerlijk glaasje bubbels om alvast in de stemming te komen. Tijdens het feest zorgen wij voor een uitgebreid buffet, een DJ die de nodige sfeer kan brengen en alle drankjes uit de Hollandse bar zijn gedurende de gehele avond (4 uur) onbeperkt inbegrepen.

Inclusief:

- Ontvangst met bubbels
- DJ
- Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
- Buffet
- Borrelhapjes
- Fotograaf
- Locatie

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel met onze professionele medewerkers en stel uw eigen Brabantse arrangement samen.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan