Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Get The Picture Brunch in Amsterdam

Details over dit uitje
Get The Picture Brunch in Amsterdam

Speuren en genieten, dat is 'Get the Picture Brunch Amsterdam'; speel Get the Picture, verken de stad, geniet van lekker eten, met Huisbrand Events.

Het decor van de binnenstad is gereed voor een verrassende tocht met fotografische momenten, een heerlijke brunch en een hoofdprijs.

Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende locaties om lekker te brunchen en onderweg er naar toe gaat u allerlei ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren.

Op weg door de stad laten we u het Amsterdamse leven portretteren. Soms een fraai monument dat veel vertelt over de geschiedenis van de stad, u beschikt over een digitale camera om al dit moois voor eeuwig vast te leggen. Onderweg legt u aan bij verschillende restaurants in de stad voor weer een ander brunchgerecht.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, het beste team dat de opdrachten met vlag en wimpel hebben afgerond, krijgt in het laatste restaurant de hoofdprijs overhandigd door onze jury.

Geniet na afloop van een lekker drankje, het is een ideaal uitje voor vrienden en familie of een ludieke middag met de collega's!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Get the Picture deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Get the Picture deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:

- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
- Leuke prijs voor het winnende team
- Enthousiaste begeleiding
- Een camera voor elk team
- Teambuilding
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan