Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Schermen

Details over dit uitje
Workshop Schermen

Zowel sportief als ridderlijk, deze workshop Schermen van Huisbrand Events voor groepen is in tal van grote steden in Nederland of België te boeken. Samen met de beste scherminstructeurs leert u de diverse technieken van deze oude maar nog steeds populaire sport.

Na een korte introductie over de geschiedenis en de techniek van het schermen mag u uw voetenwerk gaan oefenen en uw stelling betrekken. U leert het verschil tussen een 'riposte' en een 'parade' en hoort alles van deze oude sport van onze professionele instructeurs. Dan wordt het tijd voor een echte proeve van bekwaamheid.

Uw gezelschap wordt opgedeeld in verschillende teams en de 'battle' kan beginnen. Eens kijken of u het geleerde in de praktijk kan brengen en of u uw tegenstander kan lekprikken... ehhh.... netjes kan raken natuurlijk. Het blijft uiteraard een nette sport voor dames en heren van stand! Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Schermvesten, maskers, handschoenen en sabels
- Locatie stad naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 15 personen  € 37,50 p.p. excl. BTW
16 - >  personen  € 35,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan