Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Paaldansen

Details over dit uitje
Workshop Paaldansen

Reserveer een gezellige en sexy workshop Paaldansen In Nederland of België, voor een feestelijk vrijgezellenfeestje of een speciaal dagje uit met al je vriendinnen. Tijdens de workshop leren jullie in korte tijd hoe je de mooiste dansmanoeuvres uitvoert, hoe je op een verleidelijke manier het publiek in extase kan brengen.

Tijdens de warming-up van de paaldansworkshop worden eerst de heupen 'soepel' gemaakt op salsa muziek. Hierna zullen de verschillende paaldansbewegingen rustig worden uitgelegd. Iedereen komt uiteindelijk ook (met hulp) ondersteboven in een paal te hangen!

Je kan het paaldansen zien als een complete work-out met een knipoog! Deze workshop is geschikt voor zowel dames als heren. Er is tussendoor een korte pauze waarin iedereen een drankje krijgt. Als afsluiting is er een cooling down.

Tot slot zal de instructrice een demonstratie geven, zodat men kan zien wat er allemaal mogelijk is.

Kleding tip:
Trek voor deze workshop een korte broek of trainingsbroek aan, dat danst een stuk makkelijker.

Inclusief:

- Drankje
- Professionele begeleiding
- Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan