Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Disco Dansen

Details over dit uitje
Workshop Disco Dansen

Feestje vieren in Nederland of België. Disco is weer helemaal in! Met de Workshop Disco Dansen van Huisbrand Events maakt u van uw bedrijfsuitje of groepsuitje een swingende gebeurtenis. Onder leiding van onze eigen discofanaten leert u John Travolta op alle mogelijke manieren voorbij te streven.

Voor een beetje disco is nogal wat nodig: de beste glitterkleding, glimmende schoenen, een stralend humeur en een prima begeleider of begeleidster, die dusdanig de vloer aanvegen alsof het hun beroep is!

Onder de bezielende klanken van Kool & The Gang, Spargo, KC & The Sunshine Band laten wij oude tijden herleven en steken we iedereen in een nieuw jasje!

De cursus John Travolta extraordinaire, jazeker met dat vingertje in de lucht en een bliksemcursus Soulwalk staan op het programma. De Soulwalk is sexy, seductive, vrolijk, de ‘moves’zijn creatief en ‘smooth’.

Leer Disco ‘The Right Way’, geniet van een wervelende workshop!

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Pruiken, boa’s en andere disco-accessoires
- Locatie stad naar keuze

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan