Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Capoeira Dansen

Details over dit uitje
Workshop Capoeira Dansen

Even lekker stoom afblazen tijdens uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje? Met de Workshop Capoeira Dansen van Huisbrand Events maakt u van uw groepsuitje een swingende en sportieve aangelegenheid. De Braziliaanse rituele dans en de opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek zorgen ervoor dat iedereen geheel flexibel voor de dag komt. Te organiseren in Nederland en België.

Het is de rituele dans die op het strand van Copacabana nog steeds veel bekijks trekt. Het is dan ook bij uitstek geschikt om de starre spieren helemaal los te maken.

Onder leiding van professionele Capoeira-dansers laten we u zien hoe belangrijk het is om een aantal bewegingen te coördineren, tenminste, als u niet verstrengeld wilt  raken in uw eigen benen! Op de achtergrond speelt een opzwepend Braziliaans deuntje en al uw vrienden maken de gekste bewegingen!

Uitermate geschikt voor een ludiek vrijgezellenfeest of zomaar een uitje tussendoor. Met Capoeira voelt u zich verlost van de zwaartekracht en loopt u de hele dag vrolijk in het rond, met misschien een heel, heel klein beetje spierpijn? Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Locatie stad naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 20 personen  € 33,50 p.p. excl. BTW
21 - >  personen  € 30,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan