Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Breakdance

Details over dit uitje
Workshop Breakdance

Kick-outs, freezes en de zwaartekracht trotseren, de Workshop Breakdance van Huisbrand Events zorgt ervoor dat jouw groepsuitje met vrienden altijd uitdagend is. Jullie krijgen les van een echte professional die alle moves tot in detail kent en deze aan jullie kan leren.

Ontmoet de lenige en strak in het pak zittende Scott Everduim, 23 jaar oud en al jaren bezig met z´n favoriete hobby, breakdancen totdat hij erbij neer valt. Hij doet mee met veel nationale en internationale battles en is dus bij uitstek geschikt om van jouw vrienden en vriendinnen soepele 'breakies' te maken.

Na een korte theoretische uitleg over het ontstaan van de dans, de lifestyle en de breakcultuur zal hij jullie alle moves leren. De Indian Step, de Latin Rock, de Basic Toprock en de 6-step, Zulu en diverse spins. Een workshop waarin je je balans moet zien te behouden en je je hoofd niet moet verliezen!

Scott laat je alle hoeken van de kamer zien, tollend veegt hij de vloer met iedereen aan! Geniet van deze super coole workshop van de bovenste plank en verwijder thuis niet gelijk het hoogpolige tapijt! Dan kan je tenminste 'zacht' oefenen!

Inclusief:

- Les van professionele Breakdancer
- Workshop in Engels of Nederlands
- Drankje tussendoor
- Te boeken op je gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan