Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Western Party

Details over dit uitje
Western Party

Een beroemd deuntje van Enrico Moricone zou niet misstaan tijdens deze Western Party van Huisbrand Events. We nemen uw gezelschap mee naar een fantastisch aangeklede locatie die geheel in het teken staat van de Amerikaanse Midwest.

Beleef het echte Westen van dichtbij en loop zelfverzekerd de saloon binnen met uw revolvers in de aanslag! Na de cursus lasso werpen, het berijden van de rodeostier en het optreden van onze topartiest, laten we u genieten van een DJ, die rechtstreeks uit de Rocky Mountains is geplukt. Met zijn ruwe sound en de klanken van ‘Once upon a time in the west’ komt u pas echt in de stemming voor een shoot-out!

Na deze enerverende avonturen maakt u zich op voor een originele workshop line dancing, waarbij u eindelijk eens de voetjes van de vloer gooit en de boel op stelten zet! Met uw vingers aan uw riem leert u de leukste danspassen. Even uithijgen bij onze cowgirls en een lekker biertje erbij… uw Western adventure kan niet meer stuk!

Uiteraard start dit spetterende feest met een heerlijk buffet dat na binnenkomst al voor u klaar staat. Daarnaast kunt u gedurende de gehele avond onbeperkt gebruik maken van de drankjes uit de Hollandse bar.

Inclusief:

– Ontvangst met bubbels
– DJ
– Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
– Buffet
– Borrelhapjes
– Aankleding in stijl
– Optreden Western zanger(es)
– Fotograaf

Prijs:

57 – 74   personen  € 104,50  p.p. excl. BTW
75 – 99   personen  €    97,50 p.p. excl. BTW
100 – >   personen  €    89,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

– Rodeo
– Workshop linedancing

De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan