Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Gent (België)

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Gent (België)

Flaneren in het centrum van Gent (België), lekker eten en een gezellige rondvaart. Dat is de ‘Walking & floating brunch’ van Huisbrand Events: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

De mooiste stad van Oost-Vlaanderen is het decor voor een gezellige middag, waar u heerlijke gerechten krijgt voorgeschoteld, een rondleiding en een ontspannen rondvaart beleeft over de mooie wateren van deze Middeleeuwse stad. De Gentse keitjes en de vaarwegen liggen al eeuwen langs de prachtige gebouwen en monumenten, maak er gebruik van!

Uw speciale arrangement begint met een heerlijk voorgerecht in één van de beste restaurants waarna uw gids u meeneemt op weg door de steegjes en straatjes van deze Vlaamse parel. Hij vertelt u van alles over de stad en de historische achtergronden. Schuif vervolgens aan voor het stevige hoofdgerecht en kom even helemaal bij. Onze rondvaartboot ligt al voor u klaar voor de volgende belevenis!

De Gentse waterwegen met uitzicht op de door weer en wind aangetaste eeuwenoude bakstenen grachtenhuizen, de pittoreske bruggetjes, de schipper die enige anekdotes over de stad aan u vertelt, een ontspannen boottocht om zeker van te genieten! Afsluitend stapt u weer aan wal en eet u het lekkerste Vlaamse nagerecht van uw leven! Veel plezier!

Programma:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Rondleiding
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.10 – 17.10 Rondvaart
17.15 – 17.45 Nagerecht

Inclusief:

– Professionele gids (met jarenlange ervaring)
– Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
– Rondvaart
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Bij slecht weer kan de boot via een luifel overdekt worden.

Prijs:

10 – 14 personen € 79,50 p.p. excl. BTW
15 – 25 personen € 76,50 p.p. excl. BTW
26 –  >  personen € 69,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan