9.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 40 reviews
088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Gent (België)

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Gent (België)

Flaneren in het centrum van Gent (België), lekker eten en een gezellige rondvaart. Dat is de ‘Walking & floating brunch’ van Huisbrand Events: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

De mooiste stad van Oost-Vlaanderen is het decor voor een gezellige middag, waar u heerlijke gerechten krijgt voorgeschoteld, een rondleiding en een ontspannen rondvaart beleeft over de mooie wateren van deze Middeleeuwse stad. De Gentse keitjes en de vaarwegen liggen al eeuwen langs de prachtige gebouwen en monumenten, maak er gebruik van!

Uw speciale arrangement begint met een heerlijk voorgerecht in één van de beste restaurants waarna uw gids u meeneemt op weg door de steegjes en straatjes van deze Vlaamse parel. Hij vertelt u van alles over de stad en de historische achtergronden. Schuif vervolgens aan voor het stevige hoofdgerecht en kom even helemaal bij. Onze rondvaartboot ligt al voor u klaar voor de volgende belevenis!

De Gentse waterwegen met uitzicht op de door weer en wind aangetaste eeuwenoude bakstenen grachtenhuizen, de pittoreske bruggetjes, de schipper die enige anekdotes over de stad aan u vertelt, een ontspannen boottocht om zeker van te genieten! Afsluitend stapt u weer aan wal en eet u het lekkerste Vlaamse nagerecht van uw leven! Veel plezier!

Programma:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Rondleiding
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.10 – 17.10 Rondvaart
17.15 – 17.45 Nagerecht

Inclusief:

– Professionele gids (met jarenlange ervaring)
– Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
– Rondvaart
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Bij slecht weer kan de boot via een luifel overdekt worden.

Prijs:

10 – 14 personen € 79,50 p.p. excl. BTW
15 – 25 personen € 76,50 p.p. excl. BTW
26 –  >  personen € 69,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Huisbrand Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Huisbrand Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nederland & belgië zijn ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Huisbrand Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Huisbrand Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Huisbrand Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan