Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner Leiden

Details over dit uitje
Walking and Floating Dinner Leiden

Geniet bij het Walking & Floating Dinner in Leiden van een 3-gangen diner en van de stad. Huisbrand Events biedt u heerlijk dineren, een rondvaart én samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Leiden is natuurlijk bekend als universiteitsstad, maar wist u dat u ook geweldig kan eten en varen in en door het centrum? Huisbrand Events neemt u mee naar de lekkerste restaurants, loodst u langs alle prachtige monumenten van de stad en zorgt ervoor dat u heerlijk ontspant op het water. Dit avondvullende programma is om extra van te genieten!

Als eerste nemen wij u mee naar een heerlijk restaurant waar u geniet van een voorgerecht. Daarna loopt u onder leiding van een professionele gids dwars door het centrum om alle mooie monumenten te bekijken. Vervolgens schuift u weer aan in een andere gelegenheid waar u het hoofdgerecht geniet.

Vervolgens volgt u onze gids naar de grachten van Leiden waar u aan boord gaat van de rondvaartboot. Onze boot is comfortabel en zo kunt u genieten van het pittoreske uitzicht vanaf het water. We meren weer aan en nemen u mee naar een restaurant waar u een afsluitend dessert krijgt*.

Dit goed afgewogen arrangement zorgt voor de nodige afleiding en culinaire hoogtepunten. Uitstekend geschikt voor een leuke avond met vrienden, familie of collega's. Veel plezier!

* De rondvaart is mogelijk van begin april tot eind oktober

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Rondleiding
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.10 - 22.10 Rondvaart
22.15 - 22.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner is een open boot inclusief. In Leiden zijn er ook mogelijkheden om gebruik te maken van een gesloten boot. Vraag naar de mogelijkheden.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Rondvaart
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan