8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 39 reviews
088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Brunch in Almere

Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Crazy Brunch in Almere

Met de Crazy Brunch in Almere gaat u met Huisbrand Events op drie verschillende locaties heerlijk eten en tussendoor voert u hilarische Crazy 88 opdrachten uit!

Onze Crazy Brunch garandeert een gezellige culinaire avontuurlijke ontdekkingsreis.

U wordt door één van onze begeleiders ontvangen in het kloppend hart van de stad Almere en vervolgens wordt uw gezelschap opgedeeld in verschillende teams.

U zult vervolgens met behulp van een videocamera uw opdrachten moeten registeren zo kunt u bewijzen dat u zich er niet met een 'Jantje van Leiden' heeft afgemaakt. Wat dacht u van: knuffel een politieagent en help een oudere heer of dame met oversteken. Dit is uiteraard nog maar een voorproefje, dus maak uw borst maar alvast nat!

Tijdens dit leuke event gaat u genieten van drie culinaire gangen in verschillende restaurants. Het decor van deze Crazy Brunch verandert voortdurend en tijdens het dessert in het laatste etablissement zal worden uitgezocht wie er met de  fantastische hoofdprijs naar huis gaat!

Achteraf krijgt u van ons de video’s digitaal naar u toegestuurd, zodat u nog even kan nagenieten van de rare fratsen die u heeft moeten uithalen….

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 15.00 Crazy game deel 1

15.00 - 16.00 Hoofdgerecht

16.00 - 17.00 Crazy game deel 2

17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding

- Filmcamera tijdens het spel

- Alle filmpjes digitaal na afloop

- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze

- Prijsuitreiking

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve bedrijfsfeest, activiteiten, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes, voor groepen of individuen, vrijgezellenfeesten, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Huisbrand Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Huisbrand Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nederland & belgië zijn ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Huisbrand Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Huisbrand Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Huisbrand Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan