Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Walking and Floating Brunch Amersfoort

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Amersfoort

Flaneren in het centrum van Amersfoort, lekker eten en een gezellige rondvaart. Dat is de 'Walking & floating brunch' van Huisbrand Events: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

Gezellig rondlopen en varen in het centrum van Amersfoort? Reserveer de Walking & Floating Brunch van Huisbrand Events en kom alles te weten over één van de oudste steden van Nederland. Wij verwennen uw gezelschap op verschillende manieren. Met drie verschillende gerechten in diverse restaurants, een heerlijke rondleiding en een pittoreske boottocht over de grachten. U begint natuurlijk met het voorgerecht in een gezellig restaurant pal in het centrum!

Onze professionele gids laat u daarna de boeiende historie van Amersfoort zien. De fraaie steegjes en straatjes zijn het ultieme decor om te genieten van boeiende anekdotes. De stad kent ongeveer 400 rijksmonumenten die we u natuurlijk niet allemaal kunnen tonen maar wel de belangrijkste! Bijvoorbeeld de 'Lange Jan' of de bekende 'Plompetoren' en een schitterend bewaard gebleven stadspoort. Volg uw gids op weg naar het volgende restaurant waar u kunt genieten van een overheerlijk hoofdgerecht!

Vervolgens nemen wij u mee in onze rondvaartboot over de mooiste grachten van de stad en ziet u links en rechts de prachtigste gebouwen en monumenten. U zet voet aan wal om weer aan te schuiven in een ander restaurant voor het dessert. Beleef Amersfoort op een unieke manier. Vanaf het land en het water, zowel culinair als cultureel!

* de rondvaart is mogelijk van april tot en met oktober

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.10 - 17.10 Rondvaart
17.15 - 17.45 Dessert

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Er zijn geen mogelijkheden om de boot te overkappen.

Inclusief:

- Rondvaart
- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 restaurants
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan