Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch Brugge (België)

Details over dit uitje
Walking Brunch Brugge (België)

Een bijzonder gezellige middag samen met vrienden of familie organiseren? In elke grote stad in Nederland en Vlaanderen organiseert Huisbrand Events een oergezellige Walking Brunch. Het is dé manier om kennis te maken met de beste horeca-etablissementen van de stad en om tegelijkertijd prachtige anekdotes te horen over alle bezienswaardigheden die in het centrum te vinden zijn. Tijdens de Walking Brunch bezoeken jullie maar liefst drie verschillende restaurants waar steeds weer een ander gerecht op het menu staat. Na elke culinaire verrassing loopt onze gids met jullie mee naar het volgende restaurant.

Uiteraard kunnen we rekening houden met jullie culinaire wensen. Wij hebben een groot bestand met verschillende restaurants waar jullie gebruik van kunnen maken tijdens jullie arrangement.

Deze culinaire stadswandeling is uiteraard ook als bedrijfsuitje te boeken. Willen jullie de dag nog uitgebreider beleven, dan kunnen wij natuurlijk ook aanvullende activiteiten voor jullie organiseren!

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Rondleiding
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Rondleiding
17.00 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:

– Professionele gids (met jarenlange ervaring)
– Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan