Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Rotterdam

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Rotterdam

Flaneren met gids in het centrum van Rotterdam, lekker eten en een gezellige rondvaart: dat is de Walking and Floating Brunch van Huisbrand Events. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

U wilt Rotterdam bezoeken met de bedrijfsafdeling of uw collega´s? Of is het soms tijd voor een ontspannen middagprogramma met vrienden en familie?

Tijdens de Walking and Floating Brunch Rotterdam brengt Huisbrand Events het beste dat deze stad te bieden heeft. Verrassende kwaliteitsrestaurants, een heerlijke boottocht over de Maas en een interessante rondleiding langs bekende monumenten.

Uw brunch begint met een heerlijk voorgerecht in een gezellig etablissement waar onze professionele gids al staat te trappelen om iets over Rotterdam te vertellen. Na dit heerlijke culinaire begin, gaat u samen op weg door het centrum van Rotterdam en bekijkt u alle bekende gebouwen en monumenten. Uw gids vertelt u anekdotes die de stad veel meer kleur geven.

Dan wordt het tijd voor het hoofdgerecht in een ander restaurant, waarna u plaats neemt in onze comfortabele rondvaartboot voor een tochtje over de Maas. Vanaf het water is Rotterdam nog mooier te zien. Op de Kop van Zuid staan de hoogste gebouwen van Nederland en de fonkelende Erasmusbrug ziet er altijd indrukwekkend uit. Na een uurtje op het water, meren we weer af en geniet u van het smakelijke nagerecht in het laatste restaurant. Dat wordt heerlijk natafelen!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 15.00 Rondleiding

15.00 - 16.00 Hoofdgerecht

16.10 - 17.10 Rondvaart

17.15 - 17.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot.

Inclusief:

- Rondleiding met professionele gids (met jarenlange ervaring)

- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze

- Rondvaart

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 - 14 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
26 - > personen  € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan