Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch in Amsterdam

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch in Amsterdam

Geniet bij de Walking and Floating Brunch van Huisbrand Events in Amsterdam van een 3-gangen brunch, de stad, een rondvaart én een rondleiding met gids.

Wat een geluksvogel ben je als je in de zero's (in de 21e eeuw) leeft! In dit tijdperk brunchen we! Onze voorouders lunchten niet eens, die werkten zeventig uur in de week in havens, fabrieken en mijnen. Wij van de zero's zijn eigenlijk allemaal zondagskinderen.

En Huisbrand Events doet er een schepje bovenop. Wij gaan niet alleen brunchen, maar ook walken en floaten! En tegelijk komt u nog meer te weten over onze hard werkende voorouders en al het moois dat ze hebben gebouwd

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst uitslapen (u bent zondagskind of niet natuurlijk). Het ontbijt mag u vandaag overslaan. U komt gezellig met uw familie, vrienden of zakenpartners naar het gereserveerde restaurant in het centrum van de stad.

Hier wacht het eerste brunchgerecht op u, begint u met een lekkere kop koffie, of bent u misschien al in voor een glas bubbels? In het restaurant maken we kennis met onze gids en dan is het tijd voor de wandeling! Voldaan trekken we de stad in, langs opmerkelijke gebouwen, bijzondere historische plekken en opvallende mensen.

Ronde twee! Het tweede gerecht wordt opgediend. Nog een glaasje? Da's nog eens optimaal sfeer proeven!

We gaan aan boord van een gezellige salonboot en varen door de grachten en kanalen van de stad. Onze gids vertelt u in geuren en kleuren de geschiedenis van de stad en al haar inwoners. Al uw vragen worden professioneel beantwoord. Misschien bekijkt u de stad voortaan met andere ogen!

Bij ronde drie gaan we het dessert al weer nuttigen.
Moe maar voldaan schuiven we aan voor de laatste heerlijke brunch-hap. Dit wordt gezellig napraten als zondagskinderen onder elkaar. En eigenlijk kan u maar tot één conclusie komen: die voorouders van ons moge we maar dankbaar zijn. Ze hebben krom gelegen en wij mogen daar de vruchten van plukken!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Rondvaart
17.00 - 17.30 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot. In Amsterdam zijn er ook mogelijkheden om gebruik te maken van een open sloep. Vraag naar de mogelijkheden.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
- Rondvaart
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 - 14 personen  € 72,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan