Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Typisch Holland Tour

Details over dit uitje
Typisch Holland Tour

De Typisch Holland Tour rondleiding met gids is de ultieme manier om Holland en haar gebruiken te beleven. U krijgt informatie over dit aparte volk en haar gewoonten. Hoe eet, drinkt, leeft en denkt de Nederlander en waarom? Iets wat we eigenlijk zelf ook niet helemaal begrijpen!

Nederland is maar een klein landje, maar is wereldwijd bekend! Amsterdam, coffeeshops, de Wallen, molens, kaas, klompen, fietsen en de Hollandse tradities. Typisch Hollands, en de toeristen zijn er dol op! Vandaar ook deze tour!

Natuurlijk gaan we ook de Nederlandse lekkernijen proberen. Wat vindt u van drop, een stroopwafel, haring, een lekker likeurtje of een glas jenever? Na of voor de stadswandeling kunnen we natuurlijk een borrel organiseren met een lekker Nederlands biertje en een stukje kaas en een bitterbal? Vraag naar de mogelijkheden!

Wij weten het wel; wij houden van Holland!

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Diverse Hollandse en
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 22,50 p.p. excl. BTW
15 -  >  personen € 19,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw 'Holland Tour' dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Plan bij Huisbrand Events uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan