Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Hangover Tablet Game Almere

Details over dit uitje
The Hangover Tablet Game Almere

Huisbrand Events heeft een uniek vrijgezellenuitje: The Hangover. Jullie gaan een virtuele game  in Almere spelem  met actie, hilariteit en ontspanning.

Wie heeft de film niet gezien? Ook jullie hebben gisteren een fantastische vrijgezellendag beleefd en daar ondervinden jullie nu de naweeën van. Knallende koppijn, gestolen portemonnees, verloren tanden en een afgrijselijke tatoeage.

En nu het ergste: het huwelijk is vandaag al en daar moet nog van alles voor geregeld worden!

Met behulp van een Tablet worden jullie kriskras door de stad geleid. Het doel van het spel is om alle zaken te regelen met de munten die u verzamelt. U moet bijvoorbeeld uw gebit herstellen en de ringen en het trouwpak afbetalen. Deze dingen dienen vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie.

Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd. Ontwijk de stripteasedanseres van gisteravond en ook de schoonmoeder en de ex van de bruidegom bevinden zich in de stad. Dat betekend rennen en niet achterom kijken!

Onder het genot van een welverdiend drankje zal het winnende team bekend worden gemaakt. Valt het huwelijk nog te redden? We hopen het van harte!

Inclusief: 

- Enthousiaste begeleiding
-
- Een tablet per team
- Een prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

8  – 12 personen: € 26,50 p.p. excl. BTW
13 – >  personen: € 24,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een vrouwelijke variant: ‘The Wedding Planner’.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan