Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Pain Game

Details over dit uitje
The Pain Game

Nu te boeken in elke stad in Nederland en België! De Pain Game van Huisbrand Events is het ultieme vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje dat bol staat van de hilarische spanning en melige sensatie. Natuurlijk is het spel bekend van Tv, maar het is nu ook gewoon geheel op maat te organiseren voor jullie vrijgezellenfeest in een stad naar keuze. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan en moeten jullie op gezette tijden ludieke pijnspelletjes doen.

In de door jullie geselecteerde stad brengen we jullie naar een gezellige locatie waar jullie groep wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team moet de door ons gestelde vragen beantwoorden en na drie foute antwoorden mag iemand uit jullie team een hele hete peper eten, met smurfenspray een smiley op iemand buik spuiten of zijn/ haar hele gezicht onder de wasknijpers plakken! Klinkt extreem? Het is net niet al te pijnlijk en het zorgt voor de nodige meligheid!

We nemen tussendoor even een kleine pauze voor een lunch, drankje of biertje en gaan door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! De Pain Game is geen ‘gevaar voor de volksgezondheid’, het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Kies uit tal van originele spelprogramma’s van Huisbrand Events!
De Pain Game van Huisbrand Events maakt onderdeel uit van een enorme lijst van tientallen ludieke en sensationele spelprogramma’s die wij voor jullie kunnen organiseren, in elke stad in Nederland en België en geheel op maat. Kies en selecteer het groepsuitje dat bij jullie past!

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding
– Prachtige prijs voor het winnende team
– Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
15  ->   personen € 24,50 p.p. excl. BTW

Voor provincies buiten de randsteden vragen wij een minimum aantal van 15 personen, met uitzondering van Den Bosch, Maastricht, Breda, Nijmegen, Tilburg en Eindhoven. 

Bezorgkosten:

Voor de bezorgkosten van de materialen rekenen we € 100,- excl. BTW. In de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Groningen en Noord-Brabant en de stad Maastricht vervallen deze kosten.


Tip:

Uiteraard is dit sensationele spelprogramma van Huisbrand Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunnen jullie elk arrangement in de door jullie gekozen stad op maat reserveren, ook als jullie met minder personen willen deelnemen. Als jullie het standaard minimale boekingsbedrag betalen, is elk uitje dat jullie selecteren zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan