088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Pain Game

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
The Pain Game

Nu te boeken in elke stad in Nederland en België! De Pain Game van Huisbrand Events is het ultieme vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje dat bol staat van de hilarische spanning en melige sensatie. Natuurlijk is het spel bekend van Tv, maar het is nu ook gewoon geheel op maat te organiseren voor jullie vrijgezellenfeest in een stad naar keuze. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan en moeten jullie op gezette tijden ludieke pijnspelletjes doen.

In de door jullie geselecteerde stad brengen we jullie naar een gezellige locatie waar jullie groep wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team moet de door ons gestelde vragen beantwoorden en na drie foute antwoorden mag iemand uit jullie team een hele hete peper eten, met smurfenspray een smiley op iemand buik spuiten of zijn/ haar hele gezicht onder de wasknijpers plakken! Klinkt extreem? Het is net niet al te pijnlijk en het zorgt voor de nodige meligheid!

We nemen tussendoor even een kleine pauze voor een lunch, drankje of biertje en gaan door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! De Pain Game is geen ‘gevaar voor de volksgezondheid’, het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Kies uit tal van originele spelprogramma’s van Huisbrand Events!
De Pain Game van Huisbrand Events maakt onderdeel uit van een enorme lijst van tientallen ludieke en sensationele spelprogramma’s die wij voor jullie kunnen organiseren, in elke stad in Nederland en België en geheel op maat. Kies en selecteer het groepsuitje dat bij jullie past!

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding
– Prachtige prijs voor het winnende team
– Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
15  ->   personen € 24,50 p.p. excl. BTW

Voor provincies buiten de randsteden vragen wij een minimum aantal van 15 personen, met uitzondering van Den Bosch, Maastricht, Breda, Nijmegen, Tilburg en Eindhoven. 

Bezorgkosten:

Voor de bezorgkosten van de materialen rekenen we € 100,- excl. BTW. In de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Groningen en Noord-Brabant en de stad Maastricht vervallen deze kosten.


Tip:

Uiteraard is dit sensationele spelprogramma van Huisbrand Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunnen jullie elk arrangement in de door jullie gekozen stad op maat reserveren, ook als jullie met minder personen willen deelnemen. Als jullie het standaard minimale boekingsbedrag betalen, is elk uitje dat jullie selecteren zo door ons te organiseren.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Huisbrand Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Huisbrand Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nederland & belgië zijn ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Huisbrand Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Huisbrand Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Huisbrand Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan