Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tandemtour

Details over dit uitje
Tandemtour

Gezellig een stukje fietsen met vriend of vriendin, de Tandemtour van Huisbrand Events is het ideale moment om met z'n allen op stap te gaan. Uiteraard hebben wij een gids voor u klaar staan die u tijdens deze tocht begeleidt. Dit gezellige bedrijfsuitje of groepsuitje is te boeken in diverse steden in Nederland en België.

Uw gids staat klaar om deze tandemtour letterlijk handen en voeten te geven. Het vergt enige oefening maar al snel gaat u dwars door het verkeer op weg naar het volgende meningsverschil, ging jij nou linksaf of ging ik nou rechtsaf?

Prima geschikt voor mensen die hun relatie even willen testen! Onderweg vertelt uw gids u alles over beroemde plekken en inwoners van de door u uitgekozen stad!

Ondertussen stoppen we even voor een sanitaire stop en een korte pauze om de beentjes te laten rusten en om echtelijke ruzies uit te laten doven! Natuurlijk niet, jullie zijn samen een echt team en rijden als volleerde tandemcoureurs! Natuurlijk...

Inclusief:

- Tandems
- Pauze in gezellig café of op het terras
- Professionele begeleiding
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan