Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tandemtour Utrecht

Details over dit uitje
Tandemtour Utrecht

Hou je vast! De Tandem Tour van Huisbrand Events in Utrecht trekt weer door de mooiste straten van de stad. Met z'n tweeën op een tandem, onder leiding van onze professionele gids en uw evenwicht bewaren natuurlijk! Neem uw vrienden of familie mee en beleef een heerlijke rondleiding met een sportief tintje! Als evenwichtskunstenaar bent u eerdaags geschikt om in het circus op te treden. Wie bepaalt welke kant we op gaan?

Een rondleiding door Utrecht is al enorm leuk, maar als u met een collega of familielid op een tandem door de binnenstad rijdt levert dit vast nog meer leuke capriolen op! Maar wees gerust, onze gids vertelt u alles over de evenwichtskunsten die bij deze fiets komen kijken. Van belang is dat er maar eentje de richting aangeeft, en dat er geen ruzie ontstaat natuurlijk, want dan kunnen we bij deze fascinerende fietstour niet gebruiken!

Beleef de stad Utrecht op z'n best. We fietsen langs alle bekende winkelstraten, pleinen en monumenten en stoppen heel af en toe voor een sappige anekdote of wat uitleg over het markante monument. Ook van belang bij het tandem rijden is de fietsbel! Daarmee laat u omstanders weten dat ze uit de weg moeten gaan! Maar dat heeft u helemaal niet nodig natuurlijk......

Inclusief:

- 1 tandem per 2 personen
- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
15 -  >  personen € 22,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan