Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Popquiz

Details over dit uitje
De Popquiz

Tijdens de Huisbrand Events’ Popquiz wordt uw muzikale kennis op de proef gesteld. Te organiseren in Nederland en België en altijd weer vol leuke muziekfragmenten, vragen en hilariteit voor iedereen. Voor welke categorie kiest u? Uiteraard kunnen we de quiz helemaal op uw wensen afstemmen.

– 60’s & 70’s
– 80’s & 90’s
– 2000 tot nu
– Nederpop
– Divers

Laat zien hoeveel u daadwerkelijk weet van bands en popgroepen als Queen, Take That, The Script en andere artiesten. De vragen en muzieknummers worden op u afgevuurd door onze eigen enthousiaste showmaster.

Uw gezelschap wordt verdeeld in gelijke groepen waarna de quiz kan beginnen. We bouwen de show rustig op met enkele muzikale kennisvragen. Vervolgens voeren we het tempo op en laten we enkele tophits van vroeger en nu uit de speakers knallen. Welk team heeft het beste reactievermogen en hangt als eerste aan de bel?

Uiteraard moedigen wij u aan om de nachtegaal in uzelf naar boven te krijgen. Als u geluk heeft wordt u ontdekt door een platenmaatschappij en krijgt uw carrière ineens een verrassende wending. Dus, ga ervoor, zing mee, denk na en win de ‘Popquiz-hoofdprijs’!

Inclusief:

– Quizmaster
– Leuke prijs voor de winnaar
– Locatie centrum stad naar keuze
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 -19 personen  € 22,50 p.p. excl. BTW
20 – >  personen  € 19,50 p.p. excl. BTW

Bezorgkosten:

De bezorgkosten naar uw locatie zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan