Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht Maastricht

Details over dit uitje
Steptocht Maastricht

Wil je een gezellig en sportief avontuur beleven samen met vrienden of collega’s? Elke steptocht van Huisbrand Events traint de bovenbenen en ontspant het hoofd! Samen met onze professionele gids trekken jullie erop uit om een stad naar keuze te ontdekken op de meest ideale manier; niet te snel en niet te langzaam.

Voordat jullie van start gaan, laten we jullie even kennis maken met onze mooie tweewielers die soepel over elk plaveisel rijden. Een korte instructie is zeker op z’n plaats want misschien is het alweer een tijdje geleden dat jullie op een step hebben gestaan. Daarna gaan jullie samen met jullie gids op pad. Af en toe staan jullie even stil om een leuk verhaal te horen over een bijzondere locatie, een markante inwoner of een prachtig monument.

Alle steptochten van Huisbrand Events kunnen uiteraard ook onderdeel uitmaken van een compleet ochtend- of middagprogramma. Wij organiseren elk uitje op maat. Ook kunnen wij voor grote groepen een leuk programma maken. Kies een leuke bestemming en wij creëren de route met de mooiste bezienswaardigheden waar een bijzonder verhaal over te vertellen is!

Inclusief:

– Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
– Steps
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan