Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Step Challenge

Details over dit uitje
Step Challenge

De Step Challenge van Huisbrand Events is een sportief en uitdagend evenement. In elke stad van Nederland of België te organiseren met een enthousiaste begeleider, een paar stevige kickbikes en een fraaie route door het centrum van de door u uitgekozen stad. Uiteraard is er een kleine competitie, maar dat maakt het allemaal nog gezelliger.

Het beste team gaat met de hoofdprijs naar huis! De step is nog steeds een fantastisch vervoermiddel om te genieten van de door u uitgekozen stad.

Natuurlijk laten onze begeleiders u eerst even de fijne kneepjes zien van het steppen in de stadjungle, maar al snel heeft u het zelf onder de knie en snelt u als een volleerd coureur door de pittoreske straatjes en steegjes van de stad.

Onderweg moeten u en uw vrienden een aantal ludieke vragen beantwoorden, die we voor u hebben opgesteld. Vragen over een aantal facetten van die soms feestelijke en soms erg fraaie stad die u in u hart heeft gesloten! Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- 1 drankje
- Step voor iedere deelnemer
- Leuke prijs voor het winnende team
- Teambuilding
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen  €29,50 p.p. excl. BTW
15 - 24 personen  €27,50 p.p. excl. BTW
25 -  >  personen  €22,50 p.p. excl. BTW


Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan