Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadswandeling-op-maat

Details over dit uitje
Stadswandeling-op-maat

In bijna elke stad in Nederland en België te boeken, de enige echte Stadswandeling op maat van Huisbrand Events. Wij weten elke stadswandeling avontuurlijk en boeiend te maken, vol verrassingen, boeiende en grappige verhalen maar vooral eentje zodat u de door u uitgekozen stad pas echt goed leert kennen.

Uw professionele gids is lokaal geboren en getogen, een professional die de stad op z'n duimpje kent. Door de boeiende vertellingen krijgt u een goed beeld van de stad, haar inwoners, het culturele leven en de architectuur. Achter elke gevel schuilt weer een ander verhaal. U wandelt dwars door het centrum langs alle bekende monumenten en gebouwen.

Geniet van een heerlijke rondleiding onder leiding van een eersteklas gids. Natuurlijk pauzeert u even in een levendig café of neemt u plaats op een lekker terras voor een drankje.

Met de stadswandeling op maat van Huisbrand Events beleeft u het beste dat uw stad te bieden heeft!

Inclusief:

- Pauze in gezellig café of op het terras
- Professionele gids
- Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen  € 16,00 p.p. excl. BTW
15 - >  personen  € 13,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan