Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Zutphen

Details over dit uitje
Speurtocht Zutphen

Een bezoekje aan Zutphen is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Wat is er leuker dan de eeuwenoude Hanzestad te bezoeken met een leuke handleiding, een opdrachtenboekje, wat lekkers en een biertje na afloop? Huisbrand Events organiseert een superspeurtocht door de mooiste stad aan de IJssel zodat u alle geheimen van de stad ontdekt!

Tijdens uw speurtocht door Zutphen ziet u alle bezienswaardigheden van deze fraaie 'Torenstad'. Groot geworden in de veertiende eeuw als Hanzestad, Zutphen kent 450 rijksmonumenten en neemt de eerste plaats in onder de Gelderse Monumentensteden. Aan de Groenmarkt, Houtmarkt en Zaadmarkt staan vele statige panden waar de welgestelde burgers woonden. De Wijnhuistoren, de Bourgonjetoren en allerlei andere torenspitsen vormen de prachtige skyline van deze pittoreske middeleeuwse stad. Van de oude stadsmuur zijn ook nog resten bewaard gebleven, zoals de Berkelpoort en de Waterpoort. Allemaal schitterende architectonische pareltjes uit een ver verleden.

Voordat u op weg gaat om al dit moois te ontdekken wordt het gezelschap opgedeeld in teams of koppels. Elk team krijgt een opdrachtenboekje, een tas met wat lekkers voor onderweg en een potlood. Diverse ludieke, historische, verrassende en grappige opdrachten staan op het programma. Na afloop komt u weer bij elkaar voor het officiële juryberaad, de uiteiking van de hoofdprijs aan het beste team en dat lekkere afsluitend drankje. Proost! Op een wel zeer gezellige dag!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

Prijs:

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De Get The Picture van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan