Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Hengelo

Details over dit uitje
Get The Picture Hengelo

Welkom in het centrum van Hengelo, waar u met Get The Picture van Huisbrand Events gaat genieten van een rijk gevulde stadswandeling - fotospeurtocht. Het is de bedoeling dat u met uw groepje een aantal unieke details van de stad gaat vastleggen op camera. Er is veel te zien in het centrum van de stad, te veel om op te noemen!

Hengelo echt ontdekken tijdens een leuke speurtocht met fotografische uitdagingen? Reserveer Get The Picture bij Huisbrand Events en ontdek het gezellige centrum, de beeldbepalende architectuur en de fraaie monumenten. Tijdens Get The Picture strijd u tegen andere teams die net als u speuren naar antwoorden en deze op beeld vast willen leggen!

Tijdens Get The Picture loopt u in teams van 5 - 8 personen door de binnenstad en fotografeert u allerlei markante, opmerkelijke en onvergetelijke highlights. Tevens krijgt u een aantal vragen voorgeschoteld over de plekken die u bezoekt die u zo goed mogelijk moet zien te beantwoorden. Daarna drinken we gezamenlijk een afsluitend slokje en reiken we de hoofdprijs uit aan het team dat alle fotografische opdrachten het best heeft uitgevoerd.

Hengelo is een gezellige stad met allerlei bezienswaardigheden. U ontdekt alle mooie details van deze stad tijdens Get The Picture en ontvangt als winnend team een mooie prijs!

Inclusief:

- Een vragen en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- Een camera voor elk team
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De Get The Picture arrangementen van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan