Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Hilversum

Details over dit uitje
Speurtocht Hilversum

Een bezoekje aan Hilversum is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Gezellig erop uit met vrienden, familie of collega's? Huisbrand Events maakt van uw uitstapje een echte belevenis! Deze speurtocht is gemaakt om Hilversum van top tot teen te ontdekken. Noem het een reis door het historische medialandschap, een pelgrimstocht naar de markante architectuur van Dudok en Berlage of een nostalgische route langs de oude omroepgebouwen. Hoe u het ook wilt noemen, er valt veel te ontdekken in deze leuke stad!

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams of koppels. U krijgt van ons een opdrachtenboekje en u loopt met een tas vol lekkers de stad in. De route wordt weldra duidelijk want we laten u de leukste raadsels oplossen op special plekken in de stad. Die tas wordt ook steeds beroerd voor een lekker broodje of een hapklare snack. Perfect voor dat bedrijfsuitje of een unieke tocht met de familie! Na het oplossen van alle opdrachten komt iedereen weer bij elkaar voor de prijsuitreiking. Elk team wordt op een goudschaaltje gewogen, hebben ze alle opdrachten goed opgelost en zijn ze op tijd weer binnen gekomen?

Uw speurtocht is bijna afgelopen, maar niet voordat u nog even geniet van een lekker drankje zodat u alle avonturen nog eens rustig kunt nabespreken met de concurrentie! Veel plezier!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan