Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch

Details over dit uitje
Speurtocht Brunch

Ontspannen brunchen en gezellig een stad verkennen, dat is in hoofdzaak wat u van de Speurtocht Brunch van Huisbrand Events kunt verwachten. Geschikt voor kleinere of grote groepen, voor een origineel bedrijfsuitje of een heugelijk groepjesevenement in Nederland of België.

We verdelen uw gezelschap in groepen van maximaal 8 personen, waarna elke groep met een oude stadskaart op zak en een vragenlijst op weg gaat door het centrum van de stad. De antwoorden op de vragen stelt u samen door goed om u heen te kijken, te luisteren en sommige hints te volgen.

Halverwege de tocht gaan we het tweede restaurant een bezoekje brengen waar we ook meteen even de voetjes laten rusten! Zorg ervoor dat de concurrentie uw formulier niet in handen krijgt. En daar gaan we weer!

Op naar deel 2 van de speurtocht. Los samen met uw team de pittige vraagstukken en opdrachten zo snel mogelijk op om daarna een heerlijk dessert te nuttigen. Wij denken dat ù graag de hoofdprijs mee naar huis wilt nemen… Toch??

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding
- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
30 - >  personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren. 

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan