Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sex on the Beach met Cocktails en BBQ

Details over dit uitje
Sex on the Beach met Cocktails en BBQ

Sex on the Beach met Cocktails en BBQ van Huisbrand Events is te organiseren op bijna elk strand in Nederland en België. Dit gezellige groepsuitje en bedrijfsuitje vindt vooral plaats voordat men de kleren uittrekt.....Dat komt pas veel later, dit is pas de aanloop, om u in een opperbeste stemming te brengen. U gaat voornamelijk proeven van de beste cocktails en de lekkerste stukjes vlees  die in deze wereld te krijgen zijn.

Wat gaat u precies doen?

17.00 - 19.00 Cocktail Workshop

Huisbrand Events laat u tijdens deze Cocktail Workshop de beroemdste cocktailbars van Havanna en New York ervaren. Waan u Tom Cruise in de film Cocktail, waar hij in de Tiki Bar op Jamaica jongleert met de cocktail shaker en knipoogt naar het aantrekkelijke meisje.

Tijdens deze workshop leert u de basis technieken voor het vervaardigen van de heerlijkste cocktails. Er wordt tevens uit de doeken gedaan hoe de cocktail is ontstaan, de filosofie achter de cocktail (jazeker!) en u leert technieken om zelf de perfecte cocktail te maken èn te shaken!.

19.00 - 21.00 BBQ

Na de workshop kunt u genieten van een haast overdadige barbecue. Misschien wel met een kampvuur tot slot…

Tijdens de barbecue mag iedereen onbeperkt drankjes bestellen van de Hollandse bar (bier, fris, wijn, koffie en thee).

Enne, het recept…

- 2.0 cl Vodka
- 1.0 cl Perzik likeur
- 2.0 cl Orange juice
- 2.0 cl Cranberry juice
- IJsblokjes

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan