Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sex and the City Game

Details over dit uitje
Sex and the City Game

Meiden opgelet! Het Sex and the City uitje van Huisbrand Events maakt van jullie vrijgezellenfeest een doldwaze en onvergetelijke dag. Sex and the City in de stad betekent fun, melige gezelligheid  en samen een onvergetelijke dosis lol maken met al je vriendinnen. Geschikt als groepsuitje of vrijgezellenfeest voor dames die de boel een beetje op stelten willen zetten.

De begeleider wacht jullie op bij een locatie in het centrum van uw gewenste stad in Nederland, waarna jullie gezelschap verdeeld wordt in verschillende teams. Uiteraard bedenken wij voor jullie de leukste avonturen, zoals een feestelijke live-act op straat, een heuse stiletto hardloopwedstrijd, een flirt-contest, een zoektocht naar dé Mr. Big en diverse andere komische opdrachten. De beste meidengroep krijgt na afloop de enige echte Sex and the City hoofdprijs.

"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you find someone to love the you that you love, well, that's just fabulous." - Carrie

Wij van Huisbrand Events zijn eigenlijk van alle markten thuis, wij kunnen jullie eigen Sex and the City vrijgezellenfeest op maat vormgeven. Het totale programma duurt circa 3 uur, maar jullie kunnen uiteraard vooraf bepalen welke andere  "main events" op het programma staan.  Wat dacht u van een paaldans of lapdance workshop in het hartje van de stad?

Inclusief:

- Jullie eigen Mr. BIG als begeleider
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Uitleg programma
- Filmcamera's tijdens het spel
- Filmmateriaal wordt digitaal verzonden
- 1 drankje uit de Hollandse bar tijdens de prijsuitreiking
- Prijs voor het winnende team

Bekijk al onze verrassende vrijgezellenfeesten in Nederland. Elk arrangement is naar wens aan te passen!

Wij willen u er graag op wijzen dat bij afwijkende steden de prijs van het arrangement kan verschillen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan