Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Gent (België)

Details over dit uitje
Speurtocht Gent (België)

Een bezoekje aan Gent (België) is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

De 'bloemenstad' met haar 'stropdragers' is een geweldig decor voor de speurtocht van Holland Tourguides! Hoe ziet de Gentse vlag er uit? Wie zijn de patroonheiligen van Gent? Wat is waterzooi? Wat zijn 'neuzekes'? Wees voorbereid, want er staan een paar pittige vragen in het opdrachtenboekje van u en uw team!

We verzamelen op één van de schitterende pleinen die Gent rijk is, bijvoorbeeld de Vrijdagmarkt, het oudste plein van de stad. Ons professionele team verdeelt u in groepjes. U krijgt een boekje, een tasje lekkers en dan wordt het startsein gegeven! Vanaf nu volgt de bloedstollende, historische strijd om de roem! Want wat wilt u nou liever dan door de concurrerende partij toegejuicht te worden aan het eind?

Gent zindert van de spannende geschiedenisverhalen. De drie torens van Gent zijn beroemd: het Belfort, de St.-Baafskathedraal en de Sint-Niklaaskerk. Deze torens zijn zeer specifiek voor het stadsbeeld en hier vindt uw speurtocht plaats! Welke vierde toren is er eigenlijk? Zorg maar dat u goed beslagen ten ijs komt!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan