Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brussel (België)

Details over dit uitje
Speurtocht Brussel (België)

Een bezoekje aan Brussel (België) is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Een spannende, grappige, mooie en op sommige momenten bloedstollende tocht! Dit allemaal tegen het decor van een wereldstad!

Wilt u een betere sfeer in de groep? De binding verstevigen met uw familie? Uw collega's beter leren kennen? Ga dan mee naar Brussel en strijd tegen elkaar in groepjes tijdens deze geweldige speurtocht! We starten op de Grote Markt waar u een speurtochtboekje en een tasje lekkers krijgt uitgereikt. We verdelen u in groepjes. Daarna is het speuren geblazen met uw groepje, want u wilt natuurlijk als beste uit de verf komen!

De tocht voert langs gildehuizen, kathedralen, koninklijke paleizen, broodhuizen en natuurlijk langs het standbeeld van Manneken Pis! Tip: Misschien handig om over het kleine plasgrage joch wat informatie vooraf op te zoeken, om de concurrentie vóór te zijn!

Uw team wordt na afloop natuurlijk tot de onbetwiste winnaar uitgeroepen! Daar proosten we op in een gezellig kroegje, waar we nog gierend van de lach met elkaar napraten. U kunt best wel eens tot de conclusie komen dat deze speurtocht u en uw teamgenoten of familieleden goed heeft gedaan!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan