Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Dinner Naarden Vesting

Details over dit uitje
Get The Picture Dinner Naarden Vesting

Het ‘Get The Picture Dinner’ in Naarden-Vesting, dat is genieten van lekker eten én een speurtocht door de stad, met Huisbrand Events. Wandelen met een fotocamera en de mooiste kiekjes nemen van fraaie monumenten en gebouwen. U wisselt deze fotomarathon af met heerlijke gerechten in diverse restaurants.

Naarden is de best bewaard gebleven vestingstad van Nederland. Vanaf de 17e eeuw maakte Naarden deel uit van de Oude, en later de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het was het beroemde decor van vele veldslagen, mythen en beruchte verhalen en is de ultieme plek voor een gezellige wandeling waarbij fotografische opdrachten moeten worden uitgevoerd en de meest culinaire gerechten op het menu staan!

Met een camera, een routekaart en een opdrachtenboekje gaat u er in teams op uit om de prachtige details van de vesting op beeld vast te leggen. Tijdens uw ontdekkingstocht legt u aan bij verschillende restaurants waar weer een ander gerecht wordt geserveerd! Zowel verrukkelijk, cultureel en sportief, het Get The Picture Dinner van Huisbrand Events wordt voorzien van allerlei ontspannen genietmomenten en fotografische pareltjes.

In het laatste restaurant worden de foto’s gejureerd en voorzienvan een het predikaat ‘kan ermee door’ of ‘talentvol’. Het beste team mag de hoofdprijs in ontvangst nemen en voldaan genieten van een heerlijk dessert.

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:

– Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
– Enthousiaste begeleiding
– Een digitale camera voor elk team
– Teambuilding
– Prijsuitreiking
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan