Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PopQuiz Lunch Deventer

Details over dit uitje
PopQuiz Lunch Deventer

Zin in een gezellige middag met daarbij een overheerlijke lunch in een leuk met restaurant en daarbij tussendoor ook nog eens een popquiz? Dan heeft Huisbrand Events het perfecte arrangement voor jullie ontwikkeld. Zorg maar voor een lege maag en een parate muziekkennis, want die kunt u deze middag wel gebruiken.

Je groepsuitje wordt met deze quiz gelijk een stuk gezelliger! We hebben de leukste hits uit het verleden verwerkt en door de verschillende quizrondes wordt jullie kennis op de proef gesteld. Onze dol enthousiaste quizmaster zal klaar staan om de presentatie te verzorgen en streng maar rechtvaardig te jureren. Van de Spice Girls tot Abba en Whitney Houston tot Willeke Alberti, geef uw voorkeur maar door en wij passen de quiz erop aan.  De volgende quizvarianten zijn mogelijk:

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers, een combinatie van alles!

Deel de teams maar in en laat de strijd maar beginnen! Het zal een pittige strijd worden. Tussen de vragen door wordt er ook nog eens gezorgd voor een heerlijke lunch. Aan het eind van het programma wordt het winnende team in het zonnetje gezet door de quizmaster.

Veel plezier!

Inclusief:

- Presentatie door een enthousiaste quizmaster
- Heerlijke lunch
- Prachtige hoofdprijs voor het beste team
- Te boeken op elk gewenste dag of tijdstip!

Prijs:

15 - 19 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
20 - >  personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Bezorgkosten benodigdheden (meerprijs):

€ 100,- excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan