Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Heerlijk Haarlem

Details over dit uitje
Heerlijk Haarlem

11.00 - 11.30 Koffie en gebak

De excursie 'Heerlijk Haarlem' van Huisbrand Events begint met een lekker kopje koffie en gebak in een typisch Haarlems koffiehuis. Daarna vertrekt u met de gids naar het Frans Hals Museum.

11.30 - 13.00 Frans Hals Museum

Het museum is genoemd naar Haarlems beroemdste schilder uit de 17de eeuw. Een verzameling 17de-eeuwse portretten, stillevens en genre voorstellingen.

13.00 - 14.00 Lunch

We beginnen deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het oude centrum van Haarlem.

14.00 - 16.30 GPS stadsspel

Wij hebben voor u een leuke GPS speurtocht uitgezet in het centrum van Haarlem, waarbij u een aantal lastige opdrachten dient uit te voeren. Klinkt vrij eenvoudig, is 't niet? Zeker als u weet dat u van ons GPS-apparatuur meekrijgt. Appeltje-eitje denkt u? Daar zult u achterkomen! Het is namelijk geen TomTom o.i.d., waar alle straatjes, steegjes en grachtjes op worden aangegeven, maar professionele apparatuur die alleen maar begin en eindpunten aangeeft en de kortste route in een rechte lijn! U moet dus zèlf op zoek naar de juiste route en tussendoor ook nog de opdrachten uitvoeren, want wij denken dat ù graag de hoofdprijs mee naar huis wilt nemen…!

Dus denk er om: NIET omkeren, maar gewoon de snelste route vinden!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Koffie en gebak
- Entree Frans Hals Museum
- Lunch
- GPS Stadsspel
- Enthousiaste begeleiding
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

10 - 24 personen € 58,00 p.p. excl. BTW
25 - >  personen € 55,00 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan