088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pimp & Ho Party

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Pimp & Ho Party

Het juiste woord voor deze Pimp & Ho Party van Huisbrand Events is "mindblowing". Dit zeer originele op maat georganiseerde event boekt u in alle grote steden in Nederland en België, voor kleine en grotere groepen, geheel in  de tijdloze en altijd sexy Pinp & Ho Style aangekleed.

Deze party is inclusief een aantal prikkelende optredens, zoals een paaldans-intermezzo, een wallenquiz, maar u kunt ook rekenen op lekkere cocktails en aankleding in stijl. Op een schitterende locatie in het centrum van de door u uitgekozen stad staan onze sexy ladies klaar om uw gezelschap te ontvangen. Vergaapt u zich heel even en haal gelijk even een lekker glaasje bubbels om in de stemming te komen.

Er staat een heerlijk buffet voor u klaar en u kunt onbeperkt gebruik maken van de drankjes uit de Hollandse bar. De dansvloer staat voor u klaar en we hebben een aantal hits voor u uitgezocht die enigszins... lustopwekkend genoemd kunnen worden. Yo DJ pump... ehh... pimp this party!

Speel onze Wallenquiz en kijk naar onze zingende Pimp, die wel erg z´n best staat te doen om de dames te onderhouden! Natuurlijk hebben we voor de herinnering een professionele fotograaf klaar staan, die elk sexy momentje vastlegt.

Inclusief:

- Ontvangst met bubbels
- DJ verkleed als pimp
- Buffet
- Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
- Borrelhapjes
- Optreden zingende pimp of ho
- Fotograaf
- Toplocatie

Prijs:

50 - 74   personen  € 104,50  p.p. excl. BTW
75 - 99   personen   €   97,50 p.p. excl. BTW
100 - >   personen   €   89,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

- 2 gastvrouwen
- Paaldansdemonstratie
- Wallenquiz met ludieke prijsjes

De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Huisbrand Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Huisbrand Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nederland & belgië zijn ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Huisbrand Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Huisbrand Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Huisbrand Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan