Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pimp & Ho Party

Details over dit uitje
Pimp & Ho Party

Het juiste woord voor deze Pimp & Ho Party van Huisbrand Events is "mindblowing". Dit zeer originele op maat georganiseerde event boekt u in alle grote steden in Nederland en België, voor kleine en grotere groepen, geheel in  de tijdloze en altijd sexy Pinp & Ho Style aangekleed.

Deze party is inclusief een aantal prikkelende optredens, zoals een paaldans-intermezzo, een wallenquiz, maar u kunt ook rekenen op lekkere cocktails en aankleding in stijl. Op een schitterende locatie in het centrum van de door u uitgekozen stad staan onze sexy ladies klaar om uw gezelschap te ontvangen. Vergaapt u zich heel even en haal gelijk even een lekker glaasje bubbels om in de stemming te komen.

Er staat een heerlijk buffet voor u klaar en u kunt onbeperkt gebruik maken van de drankjes uit de Hollandse bar. De dansvloer staat voor u klaar en we hebben een aantal hits voor u uitgezocht die enigszins... lustopwekkend genoemd kunnen worden. Yo DJ pump... ehh... pimp this party!

Speel onze Wallenquiz en kijk naar onze zingende Pimp, die wel erg z´n best staat te doen om de dames te onderhouden! Natuurlijk hebben we voor de herinnering een professionele fotograaf klaar staan, die elk sexy momentje vastlegt.

Inclusief:

- Ontvangst met bubbels
- DJ verkleed als pimp
- Buffet
- Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
- Borrelhapjes
- Optreden zingende pimp of ho
- Fotograaf
- Toplocatie

Prijs:

50 - 74   personen  € 104,50  p.p. excl. BTW
75 - 99   personen   €   97,50 p.p. excl. BTW
100 - >   personen   €   89,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

- 2 gastvrouwen
- Paaldansdemonstratie
- Wallenquiz met ludieke prijsjes

De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan