Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Percussie Workshop

Details over dit uitje
Percussie Workshop

Leer trommelen op de mooiste instrumenten met de percussie workshop van Huisbrand Events in Nederland en België. U leert tot in de details het instrument bespelen. Onder leiding van een zeer ervaren percussiespecialist brengen wij al trommelend in extase. Naast de djembé maakt u gebruik van shakers, claves en guiro's en natuurlijk allerlei kleine handtrommeltjes.

Vele Afrikaanse stammen zijn u al voorgegaan. Communiceren via een groot stuk uitgeholde boomstam dat met een geitenvel is overspannen vergt natuurlijk wel enige oefening. Maar het zorgt gelijk voor een prima sfeer in de groep. Na een tijdje heeft u de 'trance' te pakken en trommelt u er lustig op los. Het hele gebouw begint met het ritme mee te schudden! Daar kunnen ze in Mali, Senegal of Ivoorkust nog een puntje aan zuigen!

Deze cursus voor grote groepen draait vooral om samenwerken. Teambuilding is dus een belangrijk facet want anders wordt het een (t)rommeltje. Onze professionele trommelprofessor probeert uw gezelschap wat dat betreft zeer professioneel te begeleiden. Deze Percussie Workshop is uitermate geschikt om uw personeelsfeest of verenigingsleven te stimuleren. Natuurlijk kunt u op maandagochtend op kantoor met z'n allen nog even doortrommelen. Veel plezier!

Prijs:

15 - 20 personen 30,50 p.p. excl. BTW
21 - >   personen 27,50 p.p. excl. BTW

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Diverse percussie-instrumenten
- Locatie stad naar keuze
- Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Wilt u liever een intieme Workshop Djembé in plaats van deze drukke Percussie Workshop? Voor kleinere groepen is deze Djembé workshop zelfs geschikter. Informeer naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan