Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Partyboot

Details over dit uitje
Partyboot

De Huisbrand Events Partyboot voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje boeken? In bijna alle grote steden van Nederland en België ligt ons comfortabele schip voor u klaar, inclusief professionele bemanning, lekkere drankjes en geheel op basis van uw wensen. Of u nu een rondvaart door de grachten wilt organiseren in Amsterdam, een stukje wilt varen in Antwerpen of welke plaats dan ook.

De partyboot kan geboekt worden voor groepen vanaf 15 personen. Voor grote groepen met meer dan 30 personen worden er meerdere sloepen ingezet.

Wij kunnen dit arrangement aanbieden tot wel 100 personen!

Langzaam vaart u door de binnenstad van de door u gekozen stad en begint de boot al een beetje te schommelen. Swingend en met de beste muziek aan boord ziet u het leven eens van een hele andere kant!

Het is een uniek avondje stappen voor waterliefhebbers. Niet alleen kunt u onbeperkt dranken pakken uit de grote koelers, u kunt van te voren ook diverse hapjes bestellen. Zo maakt u van deze partyboot een echt feest.

Gezellig genieten van het gezelschap en de omgeving, de discovaart brengt iedereen weer geheel droog aan vaste wal! Veel plezier!

Inclusief:

– Schipper & Boothuur
– Brandstof
– Onbeperkt bier, fris en wijn
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan