Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordspel Lunch in Almere

Details over dit uitje
Moordspel Lunch in Almere

Een Moordspel Lunch van Huisbrand Events in Almere, dat is gezellig samen met familie, vrienden of collega's rond de eettafel een moord oplossen!

Waar komt u dit eigenlijk tegen? Bij Huisbrand Events laten we u smullen van een mysterie wat tijdens een overheerlijke moordlunch moet worden opgelost. Maar u hoeft niet te vrezen, onze superintelligente rechercheur helpt u een handje!

U krijgt van ons een spannend script en iedereen krijgt gepaste kledij zo dat iedereen is afgestemd op zijn of haar rol. Eén van jullie is de gluiperige moordenaar, en samen met de rechercheur en door slimme ondervragingstechnieken moet u erachter zien te komen wie vanaf vanavond in het cachot thuis hoort!

Kijkt u eens goed in het rond, ziet u iemand zweten of raar voor zich uitstaren, een beetje glimlachend aan z´n hoofdgerecht beginnen?

Geniet van een fantastisch spannende en gezellige lunch die u niet snel zal vergeten! De beste speurneus die het goed geraden heeft krijgt de hoofdprijs! Speel uw rol met verve, wees die superieure zakenman of het verlegen dienstmeisje, eindelijk zult u weten wie er nou echt kan toneelspelen!

Inclusief:

- Uitgebreide lunch
- Begeleiding door professionele acteur(s)
- Toepasselijke verkleedpartij
- Spannend script
- Prijs voor de beste speurneus!
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

10 - 12 personen € 52,50 p.p. excl. 9% BTW
13 - > personen  € 47,50 p.p. excl. 9% BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan