Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch

Details over dit uitje
Moordlunch

Wij vragen u aandacht voor het volgende: Gisteren is in het horeca-etablissement dat u nu bezoekt  het stoffelijk overschot gevonden van een niet nader te noemen manspersoon. Signalement van de dader is op dit moment nog onduidelijk; wat wij wel weten is dat het om een in vermomming gestoken man of vrouw gaat die gewoon bij u aan tafel zit. De Moordlunch van Huisbrand Events kan beginnen! Te organiseren in bijna elke stad in Nederland en België.

Wij nemen u mee naar één van de beruchtste restaurants van de door u uitgekozen stad. U krijgt een script en de perfecte kledij om de moordlunch in gepaste vermomming te beginnen. Er is een lugubere moord gepleegd en samen met onze rechercheur gaat u uw tafelgenoten aan een streng verhoor onderwerpen. U krijgt een script, de juiste aankleding en een rol. U speelt bijvoorbeeld een geheimzinnige maffiabaas, een deftige zakenman of de vrouw van de burgemeester. Het licht wordt gedimd….

Bij de koffie is het wel duidelijk wie het beste motief had voor deze lugubere daad. En dat vingergetrommel van uw buurman spreekt boekdelen! Los de moord op en ontvang de hoofdprijs van deze middag. Samen met de rechercheur werpt u zich op de crimineel en slaat u hem in de boeien….op naar het cachot!

Inclusief:

- Uitgebreide lunch
- Begeleiding door professionele acteur(s)
- Toepasselijke aankleding
- Script
- Prijs voor de beste speurneus!

Bezorgkosten:

De bezorgkosten naar uw locatie zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan