Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunchcruise

Details over dit uitje
Lunchcruise

Groepsuitje, bedrijfsuitje of gezellige familiereünie  op het water organiseren? Met de Lunchcruise van Huisbrand Events weet u tenminste zeker dat het u aan niets ontbreekt. Op diverse locaties in Nederland en België bieden wij geheel op maat Lunchcruises aan voor feestelijke gelegenheden.  U kiest een stad waar u wilt varen, wij regelen de beste lunch met onze professionele catering.

Amsterdam, Antwerpen, Den Bosch of Maastricht, in bijna alle grote steden hebben wij comfortabele boten klaar liggen met professionele bemanning. Reserveer voor uw stad bijvoorbeeld een goed geïnformeerde stadsgids die u tijdens de cruise alles kan vertellen over de diverse monumenten en landschappen waar u langs vaart.

Ondertussen serveren wij voor u een heerlijke lunch en komt u weer even helemaal bij! Gezellig met vrienden en familie genieten van een prachtig panorama, geniet ervan!

Inclusief:

– Boothuur
– Bediening aan boord
– Uitgebreide lunch
– Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! 

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan