Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou Van Holland Diner Arnhem

Details over dit uitje
Ik Hou Van Holland Diner Arnhem

Speel samen met Huisbrand Events in Arnhem het beroemde tv-spel 'Ik hou van Holland'. Speel dit avondarrangement met dezelfde titel als het klassieke Nederlandse lied, inclusief een heerlijk 3-gangen diner.

Jammer genoeg kunnen wij niet de bekende namen als die van Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge of Guus Meeuwis als presentatrice of team captain laten opdraven, maar wij bieden u wel minstens zoveel lol!

Beleef dit uitje nu met korting!

Test uw algemene kennis op het gebied van alles wat met Nederland te maken heeft: herken Nederlands' grootste hits als Una Paloma Blanca, Huilen Is Voor Jou Te Laat of Hier Aan De Kust en natuurlijk Ik Hou Van Holland! U kunt ook vragen verwachten hoeveel kroketten Nederlanders per jaar eten. Kunt u BN-ers uitbeelden zonder hun namen te noemen en noem maar op!

En weet u wat het allemaal extra leuk maakt? Naast het feit dat u de felbegeerde Ik Hou Van Holland Hoofdprijs kunt winnen, geniet u ook nog van een overheerlijk driegangen diner! Het spel wordt gewoon gespeeld tussen de gangen door, wel zo makkelijk! Wat u gaat eten?

Hollandse Pot? Wie zal het zeggen...?

Inclusief:

- Quizmaster
- Uitgebreid 3-gangen diner
- Decor
- Rad
- Kostuums en attributen
- Leuke prijs voor het winnende team
- Locatie
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

15 - 29 personen € 55,50: NU € 51,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 53,50: NU € 49,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan