Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Leiden

Details over dit uitje
Middagje Leiden

Bezoek Leiden, de oudste studentenstad van Nederland! Tijdens dit 'Middagje Leiden' van Huisbrand Events -met rondvaart, rondleiding en Hortus Botanicus- komt u alles te weten over de stad, de gebouwen, de pleinen en de grachten! Natuurlijk mocht de Hortus Botanicus niet ontbreken!

13.00 - 14.00 Rondvaart*

Leiden is ontstaan als kleine nederzetting aan de vroegere Rijn. Vervoer over het water was de manier om in die tijd vooruit te komen. En nog steeds is de stad prima begaanbaar per rondvaartboot. Tijdens deze leuke rondvaart ziet u de stad vanaf het water en varen we over alle bekende grachten en singels. Heerlijk kabbelen langs molens, herenhuizen en oude grachtenpanden. De Witte Singel, de Oude Singel en een stukje over de Oude Rijn.

14.00 - 16.00 Rondleiding

Een rondleiding door Leiden begint natuurlijk met een echte professionele gids, die een encyclopedie aan historie en leuke weetjes over de stad met zich meedraagt. De stad beschikt natuurlijk over veel musea, maar niks is zo leuk dan gewoon over alle grachten te lopen en ondertussen fraaie anekdotes te horen. Tijdens deze stadswandeling komt u langs alle bekende monumenten en bezienswaardigheden, en langzaam loopt u richting de Hortus Botanicus.

16.00 - 17.00 Hortus Botanicus

De Hortus Botanicus is de mooiste tuin van Leiden. Al meer dan vier eeuwen worden hier de meest exotische plantensoorten vertroeteld. Een bonte verzameling planten uit alle windstreken van de wereld zijn in deze prachtige tuin te bewonderen, dus zowel Japanse tuinliefhebbers als hobbyisten kijken hun ogen uit. Ontdek de verborgen schatten van de Hortus en bedenk is wat leuks voor uw eigen tuintje, tijdens deze wandeling doet u in ieder geval genoeg ideeën op.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Rondvaart *
- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Entree Hortus Botanicus

* Vanaf april t/m oktober inclusief. Buiten deze maanden huren wij een privé boot voor jullie gezelschap af. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om onder de 20 deelnemers een meerprijs te berekenen.

Prijs:

10 - 14 personen € 36,00 p.p. excl. BTW
15 - >  personen € 33,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan