Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Crime City Game – Borrel

Details over dit uitje
Lunch – Crime City Game – Borrel

Het Lunch – Crime City game – Borrel arrangement van Huisbrand Events is een avontuur op zich! Wilt u er eens echt helemaal uit in het altijd gezellige centrum van een stad naar keuze in Nederland of Vlaanderen? Met vrienden en collega’s en wilt u ook nog iets origineels en spannends beleven? Reserveer dit unieke combinatiearrangement vol gezelligheid, spanning en avontuur!

13.00 – 14.00 Lunch

Onderstaande programma is wat u allemaal deze middag gaat beleven; een culinair hoogtepunt in een uitstekend restaurant, een ludieke en spannende virtuele game en een afsluitende borrel. Ideaal voor een nieuw en origineel bedrijfsuitje of groepsuitje dat de hoofden even leeg maakt, de teamspirit versterkt en de magen vult….laten we daar dan eens eerst mee beginnen.

14.00 – 16.00 Crime City

Na de lunch gaan we uw criminele capaciteiten testen. Deze hypermoderne game maakt gebruikt van GPS Tablets en portofoons. Gaat uw team het meest doeltreffend te werk?

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven, maar kijk uit voor de politie! Worden jullie een beruchte straatbende?

Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te relaxen. Huisbrand Events neemt u mee naar een leuk café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen!

Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team Crime City heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:

– Uitgebreide lunch naar keuze
– Professionele begeleiding
Tablets en portofoons
– 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan