Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jugendstil Wandeling Den Haag

Details over dit uitje
Jugendstil Wandeling Den Haag

In en om het centrum van Den Haag is prachtige architectuur te bewonderen, die de tand des tijds heeft doorstaan. Tijdens deze Jugendstil Wandeling van Huisbrand Events bezichtigt u de meest markante gebouwen, die geïnspireerd zijn op de van oorsprong in Oostenrijk uitgevonden architectuurstijl. Uw professionele gids vertelt u interessante verhalen, achtergronden en anekdotes over alle gebouwen en monumenten.

Tijdens deze rondleiding door Den Haag is er ruime aandacht voor panden uit het 'fin du siècle', eind 19e eeuw toen vele Haagse architecten werden geïnspireerd door de ontwikkelingen bij de Weense Sezession en de Weense Akademie der Bildende Kunste. Voorbeelden van bekende Haagse architecten uit die tijd zijn bijvoorbeeld De Wolf, Bosboom, Mutters en Lorrie. Uw gids vertelt u de boeiende achtergronden van elk pand waar u langs komt!

Op de Laan van Meerdervoort, het Regentessekwartier en het Valkenboskwartier alsmede meer naar het centrum toe, zijn nog steeds schitterende voorbeelden te zien van deze flamboyante architectuurstroming. Reserveer deze Jugendstilwandeling en maak van uw stadswandeling in Den Haag een culturele belevenis!

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Jugendstil rondleiding Den Haag
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel: (meerprijs)

- Drankje voor,tijdens of na de rondleiding
- Koffie en gebak voor,tijdens of na de rondleiding
- Borrel voor, tijdens of na de rondleiding

Prijs:

10 - 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 -  >  personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan