Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou Van Holland Lunch in Almere

Details over dit uitje
Ik Hou Van Holland Lunch in Almere

Tijdens de Ik Hou van Holland Lunch van Huisbrand Events in Almere spelen jullie het bekende tv-spel. Uw kennis van ons land wordt aan deze test onderworpen!

Helaas kunnen wij niet  bekende namen zo als die van Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis als presentatrice of team captain laten opdraven, maar wij bieden u wel minstens zoveel lol!

Test nu uw algemene kennis op het gebied van alles wat met Nederland te maken heeft: Herken Nederlands’ grootste hits als Una Paloma Blanca, Huilen Is Voor Jou Te Laat en Hier Aan De Kust of natuurlijk Ik Hou Van Holland!

Ook kunt u vragen verwachten als hoeveel kroketten Nederlanders per jaar eten. Kunt u BN-ers uitbeelden zonder hun namen te noemen en noem maar op!

Weet u ook wat het allemaal extra leuk maakt? Naast het feit dat u natuurlijk de felbegeerde Ik Hou Van Holland Hoofdprijs kunt winnen, u schuift  na het spel aan tafel om te genieten van een overheerlijke lunch!

Inclusief:

- Quizmaster

- Uitgebreide lunch

- Decor

- Rad

- Kostuums en attributen

- Leuke prijs voor het winnende team

- Locatie

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan